Op zoek naar Taxi tarieven?

 
Taxi tarieven
v-tax Uw taxi in Gent.
Houd er wel rekening mee dat de taxi er altijd vroeger kan staan. gemiddelde wachttijd: 15 minuten. taxirijden is goedkoper dan je denkt: gemiddelde prijs voor een stadsrit is / 850, euro. voor verdere bestemmingen hanteren wij vaste tarieven zodat u niet voor een verrassing komt te staan bij het einde van de rit.
Wat zijn de tarieven voor een taxi? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Het wachttarief is 4155, per uur. Kosten taxi vergelijken. De tarieven staan op een tariefkaart, die achter een van de ramen van de taxi is geplakt. De kaart moet goed leesbaar zijn. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de taxi.
Tarieven, standplaatsen en taxibedrijven Stad Gent.
Tarieven, standplaatsen en taxibedrijven. Hoeveel betaalt u voor een taxirit en waar vindt u een taxi? Wat kost een taxirit? In Gent werken taxi's' met een basistarief. Daarnaast zijn er ook forfaitaire prijzen vastgelegd voor lange ritten naar luchthavens of andere steden.
OSTEND TAXI Tarieven.
Contact Rit bestellen en info. Home / Tarieven. Het taxitarief wordt opgelegd en gecontroleerd door het stadsbestuur van Oostende Bredene en Middelkerke. Instapbedrag: 350, euro. Prijs per kilometer: tarief A 2.30 euro. Prijs per kilometer: tarief B van standplaats heen en terug 115, euro. Tarief C: Dit forfaitair tarief geldt tussen 0000: s nachts en 0600: s morgens enkel op grondgebied Oostende. Wachttarief enkel geldig na 5 minuten. Wachtgeld per uur: 40 euro. Stad Oostende en gemeente Bredene wil graag aan al haar jongeren van 16 tot en met 18 jaar de kans geven om het bruisende vrijetijdsaanbod in onze regio te ontdekken en te beleven. Wij houden u op de hoogte van de nieuwe campagnes. Personen met een handicap. Personen met een handicap die in Oostende wonen, kunnen een jaarlijkse toelage krijgen voor hun individueel vervoer. De premie geldt voor het vervoer met een taxi die een vergunning kreeg van de Stad.
Tarieven.
Tarieven Onze tarieven. On-line bestellen On-line bestellen. VIP dienst I.C.S. Newsletter Abonneer op onze newsletter. Call Center Agent. Doorzichtige prijzen om uw leven te vergemakkelijken. De prijs van uw verplaatsing is berekend op basis van 3 factoren vastgelegd door de Regio van Brussel-Kapitaal.: De prijs per kilometer Tarief 1, Tarief 2. De prijs in kilometer varieert in functie van de zone waar u zich bevindt. In Brussel, de tarief is 180, per km voor een vervoer tot aan de grenzen van de Regio tarief 1 en 270, per km voor het gedeelte buiten de Regio Tarief 2.; De prijs voor de wachttijd. Wachttijd impliceert een kost per minuut als de taxi vast ligt aan de verkeerslichten of in het verkeer.
Stad Taxi Prijzen voor een taxi of taxibusje in Antwerpen.
Een vaak voorkomend misverstand betreffende het gebruik van een taxi in Antwerpen heeft te maken met de gehanteerde taxitarieven. Deze kunnen immers niet vrijwillig bepaald worden door elke taximaatschappij, doch worden vastgelegd door de stad Antwerpen zelf. Meer informatie over de officiƫle tarieven kan u terugvinden op de website van APTU de Antwerpse Provinciale Taxi Unie.
Tarieven Taxi Snel.
Home / Tarieven. Inclusief 6% BTW vanaf 1 januari 2011. Rit met terugkeer naar de vertrekplaats. Prijs per kilometer: 125., Wachtgeld per uur: 3000., Nachttoeslag tussen 22u en 6u: 200., Inclusief 6% BTW vanaf 1 juli 2007. Rit zonder de terugkeer naar de vertrekplaats. Prijs per kilometer: 250., Wachtgeld per uur: 3000., Nachttoeslag tussen 22u en 6u: 200. Telefoon: 32 050 36 36 49. Telefoon: 32 050 33 44 55. Mobiel: 32 0478 35 35 35. Taxi Snel is een jong en dynamisch Brugs taxibedrijf waar kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid centraal staat met goed opgeleide chauffeurs.

Contacteer ons