Op zoek naar luchthaven rijsel?

 
luchthaven rijsel
Lille Vliegveldinformatie easyJet.com.
De luchthaven van Lille ligt op slechts 15 minuten van het stadscentrum en heeft een uitstekende verbindingen per spoor en shuttlebus. De luchthaven ligt in een netwerk van snelwegen, waaronder de A1 Parijs-Lille, de A25 Duinkerken-Lille, de A23 Valenciennes-Lille en de A22 Gent-Lille.
Vliegtickets vanaf Lille vergelijken op Skyscanner.
Dan dient u zeker ook even naar vliegtickets vanaf Lille te zoeken, want Lille ligt op een klein anderhalf uurtje rijden van u vandaan, en vanaf de luchthaven van Lille vertrekken dagelijks diverse budgetmaatschappijen naar allerlei vakantiebestemmingen in Frankrijk, Europa en Noord-Afrika.
Luchthaven Lille Alle vluchten vanuit luchthaven Lille.
Op 7 km van Lille in het departement Nord ligt het internationale vliegveld Lille-Lesquin die meer dan een miljoen reizigers per jaar ontvangt. Met een tiental aanwezige vliegmaatschappijen heeft de luchthaven ongeveer 70 bestemmingen. De luchthaven Lille-Lesquin ligt op 450 hectare, en is verdeeld in 3 terminals waarvan er 1 speciaal voor vracht is, en 1 voor zakelijke vluchten.
Vluchten vanaf Luchthaven Lille CheapTickets.be.
Met de auto naar luchthaven Rijsel. Dankzij haar strategische ligging is de Luchthaven Lille-Lesquin makkelijk bereikbaar met de wagen. Een ritje Kortrijk luchthaven Lille duurt amper 27 minuten en vanuit Gent ben je 57 minuten onderweg. Op de luchthaven zijn 5 parkings te vinden.
Aéroport de Lille-Lesquin Wikipedia.
Luchthaven Lille-Lesquin Frans: Aéroport de Lille-Lesquin ligt bij de stad Rijsel Lille in Noord Frankrijk. De luchthaven is in gebruik voor nationaal en internationaal commercieel verkeer, zowel lijn als chartervluchten, privévliegtuigen, en geschikt voor vluchten volgens IFR en VFR. De luchthaven ligt circa 12 km van Rijsel verwijderd.
Aéroport de Lille Aéroport de Lille, Bienvenue.
Vol Lille Figari. Vol Lille Porto. Vol Lille Toulouse. Vol Lille Nantes. Vol Lille Lisbonne. Vol Lille Faro. Vol Lille Naples. Vol Lille Venise. Vol Lille Athènes. Vol Lille Palma. Suivez l'actualité' de l'Aéroport' de Lille sur Facebook et Twitter.
Untitled Document.
Luchthaven van Rijsel had droomjaar Made in West-Vlaanderen.
RIJSEL De luchthaven van Rijsel kende in 2017 een droomjaar met net geen 2 miljoen passagiers, het gevolg van een sterke groei dankzij een reeks nieuwe bestemmingen. Heel wat West-Vlaamse toeristen en zakenlui maken van het nabije, vrij toegankelijke en flexibele Lille Lesquin gebruik.
RoyalVakanties.be Kaart.
Aéroport de Lille Kaart van de bestemmingen.
Vlucht Lille Lisbonne. Vlucht Lille Faro. Vlucht Lille Naples. Vlucht Lille Venise. Vlucht Lille Athènes. Vlucht Lille Palma. Volg de actualiteit van de luchthaven van Rijsel op Facebook en Twitter. Heeft u een. Blijf op de hoogte. Luchthaven van Rijsel.

Contacteer ons